Naše osnovne usluge selidbe su odlične za one koji vole sami da se brinu o svojim stvarima i njihovoj bezbednosti. Kada dođe dan selidbe, napravićemo detaljni opis sa vama i uzeti u obzir sve predmete za koje je potrebna posebna pažnja. Utovarićemo u kamion vaš nameštaj i kutije, a zatim ćemo sve istovariti na vašem novom mestu. Naravno, uvek ćemo biti sigurni da se sve završava u odgovarajućim sobama.

Čak i ako želite sami da pakujete svoje stvari, mi ćemo vam pomoći oko pakovanja garderobe! Samo ostavite sve svoje viseće predmete u njihovim ormarima i mi ćemo proći kroz njih, uredno ih spakujući u naše zgodne kutije za garderobu.

Međutim, ako vam se pomisao da spakujete ceo dom izgleda previše zastrašujuće, rado ćemo učiniti sve za vas! Mi pakujemo i imamo stručnjake obučene za savršeno pakovanje.

Evo nekoliko opcija za pakovanje koje nudimo kako bismo vam pomogli da što lakše prođete celu selidbu:

PUNI PAKET
Pažljivo spakujemo sve vaše stvari u naše kutije za selidbe. Sve imamo spremno za zaštitu vaših stvari – kutije, trake, papir, itd. Onda, ako želite, raspakovaće sve u vašem novom domu. Samo se opustite i uživajte u kafi!

KUHINJA PAKET
Spakovaćemo sve u vašoj kuhinji, osim sudopera. Kuhinja je najtraženija usluga pakovanja koju nudimo. Vaše lomljive stvaru su uvek sigurne kod nas.

JEDINSTVENI PAKET PAKOVANJA
Reci nam šta želiš spakirati. Donosimo kutije koje su vam potrebne i pomažemo vam da spakujete samo one predmete ili sobe. Jednostavno.

Čak možemo da se pobrinemo za one teško pokretne predmete pa čak i selidbe klavira. Prosto pitajte!

Ozbiljno shvatamo naš posao a cilj je da dan selidbe učinimo što mirnijim i bez stresa. Kako to možemo? Obavezujući se da uvek sledimo obećanja koja vam dajemo. Kada se selite sa agencijom Jeftine selidbe Beograd, uvek ćete dobiti:

NA VREMENU USLUGE
Smestimo vas. Dogovorićemo dan i vreme unapred i pridržavamo se toga.
Naši radnici za selidbe uvek stižu na vreme. Znate koliko je kritično vreme u toku selidbe, kao i mi.

NEPROMENJENE CENE
Zaboravite sve što znate o agencijama za selidbe. Otvoreni smo i transparentni u pogledu naših cena selidbe.
To znači da ćemo vam naplatiti ono što smo rekli da bez trikova, skrivenih naknada ili dodatnih troškova.
Naši radnici za selidbe su profesionalci koji pažljivo postupaju sa vašim stvarima.
Prelazak iznad i van nje deo je našeg posla, zato budite spremni na to.

ŠTA JE UKLJUČENO U NAŠE USLUGE SELIDBE:
Bez obzira na veličinu vaše selidbe, tog dana imaćete tonu problema na umu, tako da je naš cilj da budemo više od agencije za selidbe. Želimo da budemo vaš partner. Partneri rade mnogo više od selidbe iprenosa stvari po kutijama. Pomažemo vam da planirate dan ispred vremena, locirate skladište, pronađete dovoljno kutija odgovarajuće veličine, pa čak i donesemo vam kafu.

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI NA DAN SELIDBE
Dan započinjemo pozivom za dobrodošlicu kako bismo potvrdili sve ključne informacije, poput adrese, raskrsnice i mesta parkiranja kamiona.
Čim stignemo, temeljno ćemo pregledati vaš dom, primetivši vaše posebne predmete za koje je potrebna dodatna nega.
Zatim krećemo brzo i pažljivo spakovanjem kamiona. Najvažniji predmeti upakovani zadnji, tako da možete stići do njih odmah.
U vašem novom domu brzo i pažljivo istovarimo sve u uredno određenim sobama.
Završavamo stvari s popisom za završetak kako bismo bili sigurni da je sve tamo gdje bi trebalo biti.