Naše osnovne usluge selidbe su odlične za one koji vole sami da se brinu o celoj ambalaži. Kada krećemo dan, napravićemo detaljni opis sa vama i uzeti u obzir sve predmete za koje je potrebna posebna pažnja i pažnja. Utovarićemo kamion u vaš nameštaj i kutije, a zatim ćemo sve istovariti na vašem novom mestu. Naravno, uvek ćemo biti sigurni da se sve završava u odgovarajućim sobama.

Čak i ako proizvodite pakovanje sami, iskoristite našu besplatnu uslugu garderobe! Samo ostavite sve svoje viseće predmete u njihovim ormarima i mi ćemo proći kroz njih, uredno ih spakujući u naše zgodne kutije za garderobu.

Međutim, ako vam se pomisao da spakujete ceo dom izgleda previše zastrašujuće, rado ćemo učiniti sve za vas! Mi pakujemo stručnjake obučene u umetnosti savršenog pakovanja. Evo nekoliko opcija za pakovanje koje nudimo kako bismo vam pomogli da iznervirate potez:

PUNI PAKET
Pažljivo spakujemo sve vaše stvari u naše posebno dizajnirane pokretne kutije. Sve imamo pokriveno – kutije, trake, papir, itd. Onda, ako želite, raspakirat ćemo sve u vašem novom domu. Samo se opustite i uživajte u kafi!

KUHINJA PAKET
Spakovaćemo sve u vašoj kuhinji, osim sudopera. Kuhinja je najtraženija usluga pakovanja koju nudimo. Vaše lomljivosti su uvek sigurne kod nas.

JEDINSTVENI PAKET
Reci nam šta želiš spakirati. Donosimo kutije koje su vam potrebne i pomažemo vam da spakujete samo one predmete ili sobe. Jednostavno.

Čak možemo da se pobrinemo za one teško pokretne predmete poput bazena i uspravnih klavira. Prosto pitaj!

NAŠA MISIJA JE DA SE MOGU PRETRATI, A NE PRAVILI SVOJE KUTIJE.
Ozbiljno shvatamo naš cilj da dan u pokretu učinimo što mirnijim i bez stresa. Kako to možemo? Obavezujući se da uvek sledimo obećanja koja vam dajemo. Kada se krećete sa Tebe Mere, uvek ćete dobiti:

NA VREMENU USLUGE
Smjestimo vas. Dogovorićemo dan i vreme unapred i pridržavamo se toga.
Naši pokretači uvek stižu na vreme. Znate koliko je kritično vreme kretanja dana, kao i mi.
UPFRONT CENE
Zaboravite sve što znate o pokretačima. Otvoreni smo i transparentni u pogledu naših cena.
To znači da ćemo vam naplatiti ono što smo rekli da bez trikova, skrivenih naknada ili dodatnih troškova.
PRIJATELJSKI UNIFORMED MOVERS
Naši pokretači su profesionalci koji pažljivo postupaju sa vašim stvarima.
Prelazak iznad i van nje deo je našeg posla, zato budite spremni na to.
IZLIVNA NEGA KUPCA … POČETAK SA KAFEOM!
Doći ćemo sutrašnji dan sa osmehom na licu i kafom u ruci, samo za vas!
Donosimo vam kafu jer je to prijatelj. (I zato što ste već spakovali aparat za kafu, zar ne?)
ŠTA JE UKLJUČENO U NAŠE USLUGE POKRETANJA:
Bez obzira na veličinu vašeg poteza, tog dana imaćete tonu na umu, tako da je naš cilj da budemo više od pokretača. Želimo da budemo vaš partner. Partneri rade mnogo više od kretanja po kutijama. Pomažemo vam da planirate dan ispred vremena, locirate skladište, pronađete dovoljno kutija odgovarajuće veličine, pa čak i donesemo vam kafu.

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI NA DAN KRETANJA
Dan započinjemo pozivom za dobrodošlicu kako bismo potvrdili sve ključne informacije, poput adrese, raskrsnice i mesta parkiranja kamiona.
Čim stignemo, temeljno smo prošetali vaš dom, primetivši vaše posebne predmete za koje je potrebna dodatna nega.
Zatim krećemo brzo i pažljivo spakovanjem kamiona. Najvažniji predmeti upakovani zadnji, tako da možete stići do njih odmah.
U vašem novom domu brzo i pažljivo istovarimo sve u uredno određenim sobama.
Završavamo stvari s popisom za završetak kako bismo bili sigurni da je sve tamo gdje bi trebalo biti, a zatim skačemo na priliku da budemo prvi koji će ponuditi poklon za kuću.