agencija-za-selidbe-vintage
medjunarodne-selidbe-retro
agencija-za-medjnarodne-selidbe-sepia

Ako mislite da je skupo zaposliti profesionalca, pokušajte zaposliti novorođenče.

Bolje je platiti dobarog profesionalaca, nego imati jednu dobru besplatnu uslugu.

Međunarodne selidbe od vrata do vrata, po principu ključ u ruke.  Bez obzira da li želite da se preselite u inostranstvo ili da se vratite kući, mi smo agencija za selidbe i stručnjaci smo za međunarodne selidbe. Zahvaljujući našoj ekspertizi znamo kako da izbegnemo moguće zamke zbog kojih možete ostati zarobljeni na granici i čekati satima, ali i danima.

Nudimo kompletna rešenja ili delimične usluge međunarodnog preseljenja. Naše dugogodišnje iskustvo omogućavanam da isporučimo predmete za domaćinstvo, brzo i sigurno, do i sa bilo kojeg mesta na svetu. Naši carinski stručnjaci znaju sve o izvoznim i uvoznim propisima različitih država i obezbeđuju pravovremeno carinjenje. Koordiniramo svaku fazu selidbe kako bismo umanjili vremena čekanja i troškove zbog čekanja.

agencija-za-medjnarodne-selidbe
selidbe

Pakovanje i zaštita svih vaših selidbenih stvari. Za selidbe u inostranstvo ili obrnuto potrebno je sve stvari dobro i dodatno zaštiti jer se putuje na dužim relacijama.

NA sve vaše selidbene stvari imate garanciju. Pre selidbe potpisujemo ugovor. Sve naše obaveze prema Vama su utvrđene ovim ugovorom.

Pored Ugovora o selidbi i garanciji na vaše stvari, imamo i dodatnu pogodnost i sigurnost za vas, Sve vaše stvari su apsolutno sigurne – jer su osigurane

[dt_iconbox icon_type=”grade-flaticon-transport” layout_type=”7″ iconbox_heading=”SVE VRSTE PREVOZA” color_heading=”#4a4a4a” icon_color=”#4a4a4a” icon_position=”middle” icon_size=”35″]Sve svrste transporta vaših selidbenih stvari. Na sonovu broja stvari biramo anjpogodnije vozilo za prevoz[/dt_iconbox][dt_iconbox icon_type=”grade-flaticon-box” layout_type=”7″ iconbox_heading=”PAKOVANJE I ZAŠTITA STVARI” color_heading=”#4a4a4a” icon_color=”#4a4a4a” icon_position=”middle” icon_size=”35″]Kompletno pakovanje svih vaših stvari, utovar i istovar vaših selidbeni stvari na novom mestu stanovanja[/dt_iconbox][dt_iconbox icon_type=”grade-flaticon-gears” layout_type=”7″ iconbox_heading=”TEHNIČKA POMOĆ” color_heading=”#4a4a4a” icon_color=”#4a4a4a” icon_position=”middle” icon_size=”35″]Kompletna usluga, rešavanje sve oko carinskih propisa i špedicije. Selidba ključ u ruke![/dt_iconbox][dt_iconbox icon_type=”grade-flaticon-ribbon-badge” layout_type=”7″ iconbox_heading=”BEZBEDNOST I SIGURNOST” color_heading=”#4a4a4a” icon_color=”#4a4a4a” icon_size=”35″]Sigurnost. Garancija na sve vaše selidbene stvari. Polisa osiguranja kod Dunava. Sve vaše stvari su osigurane![/dt_iconbox][dt_iconbox icon_type=”grade-flaticon-wrench” layout_type=”7″ iconbox_heading=”MONTAŽA I DMONTAŽA” color_heading=”#4a4a4a” icon_color=”#4a4a4a” icon_size=”35″]Montaža i demontaža nameštaja. Veliki i krupni komadi nameštaja od punog drveta ili iverice biće rastavljeni i ponovo sastavljeni[/dt_iconbox][dt_iconbox icon_type=”fontawesome-dropbox13″ layout_type=”7″ iconbox_heading=”INDIVISUALNI PRISTUP SVAKOJ SELIDBI” color_heading=”#4a4a4a” icon_color=”#4a4a4a” icon_position=”middle” icon_size=”35″]Mi ne radimo zbirni prevoz stvari, ne bacamo i ne tumbamo vaše stvari. Individualni pristup svakom korisniku naših usluga[/dt_iconbox]