Kada dođe vreme i želite da preselite kompaniju, selidbe firme i poslovnog prostora, morate imati pokretnu uslugu koja može obaviti zadatke dok vam i dalje omogućava da vodite posao kao i obično. Možete se osloniti na jeftine selidbe firme da vašu kompaniju dovede do vašeg novog mesta poslovanja na profesionalan i brz način. Naša kompanija Jeftine selidbe Beograd već godinama seli domaćinstva i organizacije širom sveta. Naši profesionalni radnici razumeju važnost i osetljivost tereta vaše kompanije. Dozvolite nam da zaslužimo vaše poverenje da bismo olakšali vaše preseljenje korporacija u Beogradu, ali i za medjunarodne selidbe poslovnog prostora kako biste se što lakše vratili svojim operacijama.

Selidbe firme i poslovnog prostora bez gubitka

Naš cilj je rezultirati malo ili nikakvim prekidima u vašem poslovanja. Mi shvatamo potrebu za kontinuitetom u poslu i radićemo na tome da ponudimo brz potezni proces transporta za vašu kompaniju. Gubitak radnog vremena je gubitak profita. Radimo na većini selidbe dok nastavite da poslujete kao uobičajno u svom poslu. Kada dođe vreme da se preselite mi ćemo se pobrinuti za sitne detalje, tako da možete da se koncentrišete na započinjanje vašeg poslovanja i rad na novom mestu. Uz mogućnost da bez posla prekidate posao, moći ćete da stvorite što više profita i samo malo prekidate kod svojih potencijalnih klijenata. A to je ključni aspekt u današnjem svetu.

Kompletne selidbe firme

selidbe firmeZa razliku od ostalih usluga preseljenja firme i selidbe poslovnog prostora, naše usluge obavljaju više od spakovanja tereta i bacanja na kamione. Imamo poseban sistem koji ne daje samo kupcima, već i njihovim dragocenim predmetima, vrhunski tretman i pažnju na detalje. Kupcima nudite kvalitetnu uslugu, a vi biste to želeli od vaše komercijalne selidbe. Srećom, djelujemo na istim idealima. Prekoračimo osnove pakovanja i utovara.

Naši vešti i stručni pokretači pažljivo pakuju i označavaju kutije, dok ih utovaruju u kamione koje voze naši ljubazni vozači.

Iako smo vodeći agencija za medjunarodne selidbe, možemo preseliti vaše preduzeće u bilo koju oblast širom sveta. Naši profesionalci za preseljenje  mogu vam olakšati selidbe firme širom zemlje.

Naše poslovanje posluje na idejama brzine i efikasnosti, tako da kupci mogu predvidjeti da će njihova oprema i proizvodi sigurno stići na vreme na novu poslovnu adresu. Štaviše, prevazilazimo osnove i dajemo sve od sebe kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca. Naše konkurentne cene ne mogu se pobediti, naš kompletan meni usluge omogućava vam da odaberete savršene usluge koje su vam potrebne. Učinite vaš potez uspešnim sa Jeftine selidbe Beograd!

Kako se pripremiti za preseljenje kancelarije

Dakle, nova je godina i odlučili ste da raščistite sve i premestite svoj posao. Pre nego što vas ta misao obuzme, duboko udahnite i zapamtite da su kontrolne liste i projektni planovi napravljeni za situacije poput ove. Sa jasnom mapom puta u ruci, vaše putovanje i vaš novi početak biće upravljivi i verovatno čak zabavni! Dakle, evo kako ćete se pripremiti za preseljenje kancelarije…

Zašto želite da premestite svoju kancelariju?
Da li želite da budete bliže klijentima ili bliže talentima? Da li vam treba više prostora? Da li želite da smanjite svoju imovinu ili tekuće troškove? Kada odlučite koji su vaši primarni motivi za preseljenje, možete bolje planirati oko njih kako biste osigurali uspešan potez.

Vreme i novac
Pre nego što se previše uzbudite, morate da shvatite dve veoma važne stvari: koliko vam je vremena potrebno i koliko novca imate na raspolaganju da biste uspešno izvršili preseljenje kancelarije. Ako vaš trenutni zakup ima još šest meseci do kraja, to će postaviti rok za vaš preseljenje.

Možete prikupiti neke osnovne brojke tako što ćete se angažovati sa svojim zainteresovanim stranama i finansijskim savetnicima i razgovarati o vašim potrebama za preseljenjem. Kada dobijete nekoliko ponuda od kompanija za selidbe, možete postaviti budžet i početi planirati.